Dro til legen med ei vond skulder:

Terje (68) fra Dyrøy fikk kreftsykdommen menn helst ikke vil snakke om

For et par år siden ble Terje Røtnes (68) i Dyrøy rammet av brystkreft. Han håper nå at hans fortelling kan bidra til å redde flere menn som rammes.

Brystkreft: Terje Røtnes er en av få menn som har fått brystkreft. Dødeligheten ved denne sykdommen er høyest for menn, ofte fordi det blir sent oppdaget. Terjes bidrag er å stå fram og fortelle om sykdommen slik at flere menn kan berges.  Foto: MORTEN DOKKA

Eksklusiv

Noen blir rammet hardere enn andre av sykdommer. 16. mai blir det ti år siden Folkebladet skrev en sak om Terje Røtnes i Dyrøy der tittelen var : «Tilbake til livet». Den gangen hadde han vært gjennom både kreft i spiserøret og hadde fått hjerneslag. Da sa han: «Jeg har sett han tykje inn i auan».