Folk strømmet til Finnvikdalen skjærtorsdag: – Det er ikke bare de sørafor som har godværet i påsken, vi fikk litt vi også

Det var trangt om plassen på parkeringa på det populære utfartsstedet på Kvaløya på det som er meldt å bli påskens fineste dag.

PÅ VEI TIL TOPPTUR: Familien Veld Rendahl gjør seg klar til turen opp Kjølen fra Finnvikdalen. Fra venstre: Marjin, Stijn, Karin, Remco og Aldo. 

Eksklusiv

Klokka hadde så vidt passert 12.00 da det var fullt på parkeringsplassen ved Sørskaret tunnel skjærtorsdag. Med strålende sol fra nærmest skyfri himmel, en gradestokk som viste flere plussgrader og nesten ikke et vinddrag i luften var det mange som hadde tatt turen til Finnvikdalen. For med et værvarsel som ikke gir de beste prognosene for resten av påskeferien, så gjelder det å nyte sola mens man kan. Og nettopp det var det mange tromsøværinger som hadde tenkt skjærtorsdag.