Narkosiktet eksadvokat om rekordbeslaget: Slik dro den andre advokaten meg inn i saken

Mannen forteller at han fikk overlevert narkotika i Tromsø av en tysker og senere i postkassa, og at oppgjøret for salget ble tatt i garasjen til den andre narkosiktede Tromsø-advokaten.

ERKJENT DELVIS SKYLD: Den tidligere profilerte Tromsø-advokaten har innrømmet befatning med 1,9 kilo amfetamin, og sa i retten at han ga alt videre til den 32 år gamle underselgeren som er tiltalt for grov narkotikavirksomhet. FOTO: RONALD JOHANSEN  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Eksklusiv

– 11. mai 2017 fikk jeg en e-post der han (den andre narkosiktede advokaten, journ.anm.) skrev at han hadde en tysk venn, som hadde en problemstilling som han lurte på om jeg kunne hjelpe til med. Jeg spurte om hva slags sak det gjaldt, men fikk beskjed at vi skulle ta det når vi møttes. Da jeg møtte tyskeren dagen etter fikk jeg umiddelbart en kilo amfetamin av ham. Og det var slik det startet for min del.