Etter 8 år som arbeidsledig fikk Awadallah Ahmed (39) endelig fast jobb:

– Hvis alle jobbet like hardt som Ahmed ville man trengt færre ansatte

Awadallah Ahmed har i en årrekke forsøkt å overbevise arbeidsgivere om at han kan jobbe. Etter åtte år som arbeidsledig fikk han endelig en fast jobb, og hans nye arbeidsgiver kunne ikke vært mer fornøyd.

FORNØYD: Awadallah Ahmed (39) er glad for å ha fått seg fast jobb på Rema 1000 Veita. – Når han står i kassa kan jeg være trygg på at den jobben gjøres ordentlig, sier kjøpmann Kete Bjørnå.  

Eksklusiv

I februar skrev iTromsø om Awadallah Ahmed (39) som flyktet til Norge fra Sudan med familien sin i 2011. Gjennom årene i Norge har han møtt motstand fra arbeidsgivere på grunn av at han mangler sitt venstre bein etter en bilulykke som skjedde da han var 13 år. Da Rema 1000 på Veita søkte etter folk, tok Ahmed kontakt med butikken.