Mann (34) dømt for trusler om terrorangrep – gikk inn til Nordlys med kniv

Mannen ville at Nordlys skulle skrive om hans vanskelige situasjon, og forteller at han ble frustrert da avisa ikke ønsket å publisere en slik artikkel.

VILLE NORDLYS SKULLE SKRIVE OM HAM: Den dømte 34-åringen oppsøkte Nordlys 4. april i år med kniv, og sier han ble frustrert da avisa ikke ville skrive om hans vanskelige situasjon.   Foto: SILJE LØVSTAD TJØMØE

Eksklusiv

4. april ble en 34-åring pågrepet utenfor Veitasenteret etter at han hadde oppført seg truende og viftet med en kniv. Politiet gikk til væpnet aksjon mot mannen etter at de fikk melding om at han først hadde vært inne hos Nordlys og oppført seg truende, da han ville at avisen skulle publisere et innlegg om hans vanskelige situasjon. Han hadde ifølge politiet med seg kniv, og det var Nordlys som varslet politiet om mannen.