Inger Eliassen har oppholdt seg på hemmelig adresse siden den første boligbrannen i april: – Håper politiet finner ut hvem som har gjort det

Natt til søndag brant det for andre gang på én måned i boligen til Inger Eliassen. Ifølge Eliassen har hun i tillegg fått skåret opp bildekkene to ganger.

TO BRANNER: 18. april brant det i boligen til Inger Eliassen i Trollbakken og natt til søndag begynte det å brenne der igjen. Eliassen har ikke bodd der siden forrige brann, men vil ikke si hvor hun bor nå.   Foto: Frank Lande

Eksklusiv

18. april brant det i boligen til Inger Eliassen i Trollbakken. Natt til søndag begynte det å brenne igjen. Brannvesenet tror brannen startet på utsiden av boligen, men politiet har foreløpig ikke bekreftet dette. Politiet sier de etterforsker bredt for å finne brannårsaken.