Utbygger: – Større behov for hotellrom enn kontorlokaler

Utbyggeren av Storgata 25 mener etterspørselen etter hotellrom er høyere enn for kontorlokaler i sentrum. Nå vil de rive høyblokka og bygge større hotell enn tidligere planlagt.

VIL RIVE HØYBLOKKA: Daglig leder Eirik Espejord (fra venstre) i Strandgata 1 AS, arkitekt Tord Kvien i Niels Torp Arkitekter, markedssjef Morten Tidemann i Pellerin og prosjektleder Benjamin Marks hos Niels Torp Arkitekter foran Storgata 25 i juni i fjor før rivingen av Matservice-bygget. Nå kan også høyblokka i bakgrunnen bli revet.  Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

Tiltakshaver Strandtorget 1 AS har engasjert fire arkitektkontor med blant annet erfaring fra hotell om å utarbeide forslag til konsept på tomta hvor det i dag er en åtte etasjes høyblokk og parkeringsplass.