Barbara (MDG) og sønnen Emil (15) tar buss og tog i 28 timer for å delta på partilandsmøtet i Oslo

Barbara Karin Vögele tar med seg sønnen Emil (15) til MDG-landsmøte for fjerde år på rad. Det som kunne vært unnagjort på under to timer i lufta strekkes i stedet ut til rundt 28 miljøvennlige timer langs bakken.

BUSS FOR FLY: Onsdag formiddag satte Barbara Karin Vögele (MDG) og sønnen Emil Vögele (15) seg på bussen for å rekke landsmøtet som starter fredag på et hotell i Akershus. Hjemreisen blir med fly slik at Emil rekker skolen på Sommerlyst mandag morgen. 

Eksklusiv

Barbara Karin Vögele (MDG) skal delta på Miljøpartiet De Grønnes landsmøte på et hotell i Akershus til helga. Sønnen Emil Vögele (15) skulle egentlig vært på Sommerlyst skole onsdag formiddag, men i stedet gjør han seg klar til å bli med mora på en veldig lang buss- og togreise.