Høyre trekker garanti for byvekstavtale – ønsker å samarbeide med anti-bompengeparti

Med bompengeparti på frammarsj i flere av landets store byer åpner Tromsø Høyre nå for samarbeid med protestpartiet.

INGEN GARANTIST: Hans Petter Kvaal vil ikke lenger garantere noe som helst om byvekstavtale, og samarbeider gjerne med bompengepartiet til Blomseth. Bildet ble tatt i forbindelse med at Kvaal uttalte at han var en garantist for at det innføres byvekstavtale i februar.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Eksklusiv

– Vi kan gjerne samarbeide med bompengelista. Vi har tenkt å samarbeide med hele den borgerlige siden, og alle partiene på borgerlig side ønsker endring. Meningsmålingene viser nå at de som sitter har mistet flertallet sitt. Da er det min plikt som ordførerkandidat for Høyre og det største partiet på borgerlig side å se hva vi kan få til, sier Hans Petter Kvaal.