Nordnorsk redaktørforening om Ludvigsen-rettssaken: – Viktig og riktig at offentligheten får være med

Leder Steinulf Henriksen mener det er helt riktig at pressen får være til stede under hele rettsaken mot Svein Ludvigsen.

RIKTIG: Sjefsredaktør i Folkebladet og leder av Nordnorsk redaktørforening, Steinulf Henriksen, mener det er helt riktig at pressen får være til stede under hele rettsaken mot Svein Ludvigsen.   Foto: CARINA HANSEN

Eksklusiv

Folkebladet: – Kjennelsen fra Nord-Troms tingrett om åpne dører er forventet. Saken har allerede hatt enorm oppmerksomhet i mediene, og det er en høyprofilert person som møter i retten. Det er viktig og riktig at offentligheten får være med på behandlingen i rettssystemet, og omtale og kontrollere både selve rettssaken og domsresultatet, sier Steinulf Henriksen, sjefredaktør i Folkebladet og leder av Nordnorsk Redaktørforening.