Jan Blomseth røper partiprogrammet til Nei til bompenger

Motstanden mot bompenger skaper bevegelse i de store partiene over hele landet. Jan Blomseth går til valg på å stanse innføringen av bompenger, men hva vil han ellers med makta?

ORDEN I ØKONOMIEN: Regnskapsfører Jan Blomseth i «Nei til bompenger» skal levere 40 årsoppgjør innen fristen 31. mai, men tar seg likevel tid til en kaffepause i sola utenfor kontoret fredag formiddag. Hvis partiet får god oppslutning skal han forsøke å få orden i kommuneøkonomien, men han frykter at det allerede kan være for sent. 

Eksklusiv

Hans Petter Kvaal (H) har de siste dagene blitt kritisert for å skape usikkerhet om byvekstavtalen. Kvaal anklages for å snu kappen etter vinden, men mener selv at han bare lytter til folket. Til iTromsø uttrykker han misnøye med at protestpartiene vinner fram med sitt budskap.