Regjeringen gir kommunene økt råderett: Går for endring av skuterregler

Stortingspolitiker Kent Gudmundsen (H) og resten av regjeringspartiene går nå for en forskiftsendring som skal gi kommunene større råderett i saker som gjelder snøskuterkjøring til hytter.

BESTEMT SEG: Regjeringspartiene har bestemt seg for forskriftsendringer for skuterkjøring til hytta. Fra venstre: Regina Elexandrova, Tor Magnus Østvik, Geir Inge Sivertsen, Line Miriam Haugan og Kent Gudmundsen.   Foto: MORTEN DOKKA

Eksklusiv

Folkebladet: Gudmundsen fra Tromsbenken, Lenvik-ordfører Geir Inge Sivertsen (H), ordførerkandidat i Bardu, Regina Alexandrova (H), ordfører kandidat i Lenvik, Line Miriam Haugan (Frp) og lokalpolitiker i Salangen, Tor Magnus Østvik (KrF) fortalte at alle fire regjeringspartiene er blitt enig i en oppmyking i forskriftene.