Iris (9) skal danse med mamma på festspillene

I danseforestillingen «Bobleplastbarna» leker og danser tre mødre med tre døtre. Forestillingen har premiere under Festspillene i Nord-Norge.

DANSEGRUPPA: Ella (6) (fra venstre) og Anette Alfsvåg, Alexander Aarøen Pedersen, Vilja (8) og Kristina Junttila, Silje Solheim Johnsen, Iris Marie Bait (9) og Miriam Riise Bait. De gleder og gruer seg til forestilling under festspillene i Nord-Norge i slutten av Juni. 

Eksklusiv

Det knitrer i bobleplast. Her og der høres det små smell. Det er mørkt inne i speilsalen på Rådstua, men man kan se et barn liste seg over en lang duk med bobleplast. Toner fra et piano blander seg innimellom knitringen. Så, et stort brak. Moren setter ned foten sin på duken. Forestillingen er improvisert over en rekke oppgaver, dette er den første.