Gunnar Wilhelmsens nye rådgiver skal jobbe både for ordførerkandidaten og for investoren

Aps ordførerkandidat har lovet å holde næring og politikk adskilt, men den nye rådgiveren Katarina Goldfain Johnsen (25) blir stående med én fot i hver leir. Gunnar Wilhelmsen ser imidlertid ingen problemer med ansettelsen.

POLITIKEREN OG RÅDGIVEREN: Gunnar Wilhelmsen (Ap) har henta Katarina Goldfain Johnsen hjem til Tromsø fra studier i København for å hjelpe ordførerkandidaten med å bli ordfører. 

Jeg mener at denne ansettelsen er helt uproblematisk.

Gunnar Wilhelmsen (Ap)
Eksklusiv

Mandag kveld landet Katarina Goldfain Johnsen på Langnes flyplass for å ta et møte med sin nye arbeidsgiver Gunnar Wilhelmsen (Ap). 15. juli tiltrer hun som rådgiver for ordførerkandidaten og skal bidra i valgkamparbeidet fram til 9. september.