Kommunen vil inntil videre ikke gi Nitty Gritty ferdigattest

Byutvikling varsler avslag på søknad om ferdigattest for Nitty Gritty. I avslaget viser kommunen til at støydempingen ikke er tilfredsstillende.

AVSLAG: Kommunen varsler avslag om ferdigattest for serveringsstedet Nitty Gritty i Storgata 93 A, som har vært drevet med midlertidig brukstillatelse siden 25. mars 2019. På bildet som ble tatt under oppussingen i november 2018 er styreleder Pål Eilertsen (til høyre) i Nitty Gritty AS og styremedlem Peter Westh Hammer. 

Eksklusiv

Det går fram av svaret Byutvikling har sendt til AT Plan & Arkitektur etter at de på vegne av Bapp Eiendom søkte om ferdigattest for bruksendring til serveringsstedet/restauranten Nitty Gritty i første etasje og garderobe i underetasjen i Storgata 93 A. Bapp Eiendom eier Nitty Gritty.