To historiske blåskilt stjålet: – Vi er forbannet og indignert over den manglende respekten

I mange år har blåskiltene som Tromsø Bys vel har dekorert utvalgte historiske bygg med, fått henge i fred. Nå har to blitt stjålet.

Stjålet: Det var en god dag for skiltkomiteen da de avduket Tromsø biblioteks eget blåskilt. Nå er dette og skiltet på Amtmannsgården i Storgata 84 stjålet. På bildet ser vi Einar Dahl (fra venstre), Lars Liahjell, biblioteksjef Paul Henrik Kielland, Gro Stokke og Sveinulf Hegstad.   Foto: Mark Ledinghamj

Eksklusiv

– Vi er forbannet og indignert over den manglende respekten som disse handlingene viser, sier Sveinulf Hegstad, leder for skiltkomiteen i Tromsø bys vel etter at foreningens skilt på Storgata 85 (dagens Burger King) og Tromsø bibliotek har blitt stjålet.