Promilletrøbbel for Helldorado: – Politiet gikk om bord og hentet ut piloten

Bandet skulle lørdag morgen fly fra Stavanger til Oslo, og videre derfra til Tromsø. Da flyet deres landet, ble imidlertid kapteinen om bord geleidet ut av uniformert politi og tatt med til politistasjonen.

TIDTRØYTE Her sitter Stavanger-bandet Helldorado i Bergen og venter på flyet til Tromsø. – Vi vil ikke ha lavere promille enn pilotene når vi skal ut og fly, sier Helldorado-bassist Hans Arvid Wassvik spøkende.  Foto: Sigbjørn Riis

Eksklusiv

– Det var en passelig sprek start på dagen! Vi skulle ta morgenflyet klokken 08.00 i morges, men da vi kom frem til gaten, så vi at det sto to uniformerte politibetjenter der og ventet. Da flyet landet og passasjerene fra Oslo hadde gått av, gikk politifolka inn og hentet ut piloten. Han ble geleidet ut og sendt til kammerset, forteller bassist Hans Arvid Wassvik i Helldorado til iTromsø.