Ap ber Tromsøbadet senke billettprisene for barnefamilier

Styreleder i Tromsøbadet, Andreas Willumsen, sier at de ikke vil justere prisnivået nå. Han mener tromsøværingene trenger tid til å vende seg til det å ha et badeland i byen.

STYRER TROMSØBADET: Styreleder Andreas Willumsen og daglig leder Siv-Hege Helsing Schrøen sier det vil ta tid å skape en badekultur i Tromsø som vil sørge for at Tromsøbadet går med overskudd.  Foto: Frank Lande

Eksklusiv

Tromsøbadet var allerede i april på døra til kommunen og varslet at inntektene ville bli lavere enn forventa de første årene. Daglig leder Siv-Hege Helsing Schrøen ba først om tolv millioner kroner i årlige tilskudd for å unngå røde tall, men fikk nei av politikerne. Formannskapet ba Tromsøbadet ta grep for å få ned utgiftene og øke inntektene og i mai var ledelsen tilbake hos politikerne med sine forslag.