Venstre-topp på Stortinget ut mot fylkesråd Sollid (V): – Bør rette opp feilen og beklage

Stortingsrepresentant Guri Melby er bekymret for ytringsfrihetens kår, og ber sin lokale partikollega gjøre helomvending.

BER OM BEKLAGELSE: Stortingsrepresentant Guri Melby (V) mener Unge Venstre bør få en beklagelse etter opptrinnet på Breivang skole, da de viste valgkampmateriell som skoleledelsen var uenig med.   Foto: Venstre / Foto: Liv Aarberg

Eksklusiv

Unge Venstre ble fredag morgen nektet å bruke sitt valgkampmateriell med påskriften «legalize it» med et legaliseringsbudskap om hasj. Det førte til en stor krangel mellom ungdomspolitikerne og skoleledelsen. Like i etterkant støttet både utdanningssjefen i Troms fylkeskommune og fylkesråd for utdanning Roar Sollied (V) skoleledelsen. Det faller i dårlig jord hos Venstre sentralt.