Politimesteren i Troms:

– Dette er en god dag for oss som jobber med beredskap i Troms

Regjeringen lover ny redningshelikopterbase i Troms som skal dekke hullet mellom basene i Bodø og Banak i Lakselv. Politimester Ole B. Sæverud trekker fram økt turisme og stor aktivitet til havs som utfordringer som må møtes med nye beredskapsressurser.

VIKTIG FOR NORD-NORGE: Politimester i Troms, Ole B. Sæverud, mener at den nye helikopterbasen blant annet vil forbedre rekkevidden til området på havet utenfor Troms.  Foto: Haakon Steinmo

Eksklusiv

Tidlig mandag formiddag lovet statsminister Erna Solberg at det skal etableres en redningshelikopterbase i Troms. Flere politikere i Nord-Norge har krevd en ny helikopterbase for å dekke hullet mellom dagens baser i Bodø i Nordland og Banak i Finnmark. Det er ikke bestemt nøyaktig hvor helikopterbasen skal plasseres.