Rekordtidlig løsning for bostedsløse studenter: Alle har funnet seg et sted å bo

I år benyttet færre boligløse studenter seg av sovesalene Studentsamskipnaden har tilgjengelig som en midlertidig løsning, og nå har de alle funnet seg et mer permanent hjem.

SOVER PÅ KLASSEROM: Åsgårdvegen 9 (bygget til høyre), brukes til vanlig som eksamenslokaler, men i starten av semesteret benyttes bygget som sovesaler for bostedsløse studenter. De har ikke tilgang på dusj og kun mikrobølgeovn tilgjengelig for å lage mat. Foto: Eline Tylden 

Eksklusiv

I år som i fjor, og tidligere år, har det vært behov for samskipnadens nødløsning for boligløse studenter, «tak over hodet». Her tar de blant annet i bruk lokaler ved Åsgård, som vanligvis brukes som eksamenslokaler, som midlertidige sovesaler. Totalt har 87 studenter benyttet seg av tilbudet i år, da enten for et par netter eller i flere uker siden de åpnet dørene 6. august.