Sylvi Listhaug (Frp) synes det er helt tragisk at fritt brukervalg er avviklet i Tromsø

Fredag formiddag var Eldre- og folkehelseminister Sylvi Listhaug (Frp) i Tromsø. Hun gikk på besøk til Finn Johannessen og kona, som for fire dager siden måtte bytte fra privat til kommunal hjemmehjelp.

PÅ HJEMMEBESØK: Sylvi Listhaug (Frp) ble med sine lokale partikolleger Bjørn-Gunnar Jørgensen og Kristoffer Kanestrøm (ytterst til høyre) på hjemmebesøk til Finn Johannessen (til venstre).  Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

– Jeg synes det er helt tragisk. Man skulle tro at verden gikk framover og at det ble økt valgfrihet i stadig flere kommuner. Nå ser vi derimot at det er ideologi som styrer det hele og menneskers behov blir satt på sidelinja. Det er ingen som tvinger noen til å velge privat, men hva er så farlig med at folk får velge selv? Jeg forstår det ikke, sier Sylvi Listhaug.