By- og landlista kan bli en joker for høyresiden, men vil helst samarbeide til venstre

Etter fire år på utsiden er Ann-Sissel Enoksen tilbake i kommunestyret fra By- og landlista. Hun har ikke glemt nominasjonsmøtet hvor hun ble vraket fra Sp i 2014, men sier at hun er profesjonell nok til å kunne samarbeide med dem til det beste for Tromsø.

PROTESTVELGERE: Ann-Sissel Enoksen tror velgerne har stemt på By- og landlista fordi de er fortvilet over at eiendomsskatten ikke er fjernet og fordi det er lagt opp til å innføre bompenger.  Foto: Frank Lande

Eksklusiv

I et nominasjonsmøte i desember 2014 ble kommunestyrerepresentant for Senterpartiet, Ann-Sissel Enoksen, vraket fra lista. En ny liste med Sandra Borch og Marlene Bråthen på topp ble vedtatt og dermed ble Enoksen sittende som uavhengig representant ut perioden.