Entreprenør fikk ikke jobben med å rette feilen de selv hadde begått – nå vil de saksøke kommunen

Entreprenøren får medhold fra Klagenemnda, men kommunen vil ikke la den samme bedriften som laget rørsystemet vinne et nytt anbud for å rette opp i egne feil.

LEKKASJE I RØR: Seksjonsleder i Vann og avløp, Geir Helø, sier at kommunen ikke ga kontrakten til Einar Sørensen Maskinentreprenør AS fordi rørlekkasjen som skulle utbedres skyldtes slett arbeid fra nettopp denne entreprenøren. Røret på bildet er fra en annen sak. Foto: Ronald Johansen 

Eksklusiv

Einar Sørensen Maskinentreprenør AS har klaget inn Tromsø kommunes avdeling Vann og avløp til Klagenemnda for offentlige anskaffelser. Klagenemnda gir entreprenøren rett i at kommunen skulle ha avvist anbudsvinnerens tilbud fordi det inneholder et avvik fra anskaffelsesdokumentene.