Villa nært Bukta til salgs for 28 millioner

Ifølge megler Tom Espen Stormo vil Villa Telegrafbukta bli det dyreste boligkjøpet i Tromsø noensinne hvis selger får prisantydning.

SOVEROM: Eneboligen i Strandvegen har utsikt sørover.  Foto: Sne

Eksklusiv
– Jeg har jobba som megler siden 1998 og så vidt meg bekjent er det ikke noen som er i nærheten av å ha en bolig til denne prisen. Dette er med solid margin det dyreste huset som er blitt lagt ut for salg i Tromsø gjennom tidene, sier megler Tom Espen Stormo i Sne.

NÆRT FJÆRA: Villa Telegrafbukta har tilgang til fjæra.  Foto: Sne


Nordlys omtalte saken først.

BAD: Boligen har to bad og et toalett.  Foto: Sne

Eneboligen i Strandvegen 180B nært Bukta har et bruksareal på 539 kvadratmeter. Fordelt på denne flaten er fem soverom, fire stuer, to bad, sauna, treningsrom og dobbeltgarasje.

Jakter kjøper også utenlands

Ifølge Stormo har takstmannen vurderte den tekniske verdien til rundt 26 millioner. Det som trekker prisen enda litt opp er beliggenheten i fjæra og med utsikt sørover.
– Plasseringen i nærheten av havet verdsettes imidlertid ulikt av forskjellige personer fordi det avhenger av hvor mye man verdsetter den dimensjonen. Derfor har vi ønsket å basere prisantydningen på den tekniske verdien av boligen som har en utrolig høy standard, sier Stormo.

STUE: Villaen har fire stuer.  Foto: Sne


Boligen ble bygget i 2016 og er ikke solgt tidligere.


Boligprisene steg med 0,9 prosent i august

Boligprisene steg med 0,9 prosent i juli, korrigert for sesongvariasjoner, viser ferske tall fra Eiendom Norge.


– Hvordan skal du finne en kjøper som kan betale prisen?

– Vi er ydmyke for at dette er mye penger for de aller fleste, men samtidig så er dette et produkt som mange vil la seg fascinere av, tror han.

KJØKKEN: Ifølge Finn-annonse har boligen kun ett kjøkken.  Foto: Sne

Stormo sier at han har kontakt med det lokale segmentet, men at de også vil ta grep for å nå fram til kjøpere både utenfor landsdelen og landegrensene.

– Vi har noen interessenter som ikke er fra Tromsø og vi opplever at Tromsø er en interessant by for stadig flere i utlandet, avslutter han.