Derfor valgte Marlene Bråthen (Sp) venstresiden

Senterpartiet havnet på vippen etter valget og snakket lenge med både venstre- og høyresiden før partiet valgte å gå i forhandlinger med Ap, SV og MDG. Ifølge Bråthen (Sp) var det bompengesaken som ble ødeleggende for høyresiden.

GÅR TIL VENSTRE: Tromsø Senterpartis førstekandidat Marlene Bråthen feiret brakvalget i Tromsø med kake. Nå har partiet bestemt seg for å forhandle om et samarbeid med Ap, SV og MDG.  Foto: Rune Stoltz Bertinussen

Eksklusiv

– Frp og Nei til bompenger hadde et ultimatum for å gå til forhandlinger. Jeg mener at man gjerne kan stille krav, men å stille et ultimatum er en dårlig måte å skulle starte forhandlinger på. Det er ikke noe ultimatum på venstresiden så derfor går vi dit for å se om vi kan bli enige med dem, sier Marlene Bråthen (Sp).