Saksøker utbyggere for over 8 millioner: – Mengden feil har eskalert, uten at det er gjort tiltak

Lydgjennomgang mellom leilighetene, dører som siger, trinnlyd og bevegelse i konstruksjon er blant de påståtte manglene i tomannsboligen i Mellomveien 105C. Saksøkernes advokat anfører at ingen tiltak har blitt satt inn.

RETTSSAK: Saksøker Lisbeth Gamst hilser på motpartens advokat Dagfinn Strønstad rett før rettens første dag onsdag morgen. Til høyre for henne er de andre saksøkerne, Espen Bjerkan og Are Mikalsen.  Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

De neste tre dagene skal de påståtte manglene i tomannsboligen i Mellomveien 105C opp i Nord-Troms tingrett. Boligeierne, Are Mikalsen og Lisbeth Gamst, og Espen Bjerkan, har gått til søksmål mot tre personer som på ulikt vis har vært involvert i oppføringen av tomannsboligen.