Tromsø-butikk kåret til «Årets komet»:

Solgte varer for 14 millioner i 2017. I år vil omsetningen nå 25 millioner

Blant alle Coop Marked- og Matkroken-butikkene i landet, var det Coop Marked Myreng som i fjor hadde størst omsetningsvekst.

PRISVINNER: Steven Roland, butikksjef ved Coop Marked Myreng, mottok tirsdag i forrige uke prisen. Her fotografert sammen med kjededirektør for Coop Prix, Coop Marked og Matkroken, Ingjerd Vestengen, kjededirektør Håvard Jensen i Coop Norge (til venstre) og konferansier Jonas Kinge Bergland.  Foto: Kilian Munch

Eksklusiv

Tirsdag i forrige uke var alle butikksjefene i kjeden samlet på Gardermoen for å hedre de butikkene som gjorde det best i 2018. Prisen for årets komet, altså den butikken som hadde størst omsetningsvekst i fjor, gikk til Coop Marked Myreng.