Katten stakk av og var alene på rømmen i 11 uker:

Familien måtte overnatte ti netter på Bjørnfjell før de fikk reddet Gråtass (1)

I 11 uker har familien holdt en omfattende redningsaksjon for å finne katten Gråtass, som hadde forsvunnet på Bjørnfjell 26. juni. Forrige helg fant eierne ham igjen, i god behold og mer kosete enn noen gang.

GRÅTASS: Monica Hansen og familien brukte hvert ledige øyeblikk på å lete etter katten Gråtass etter at han forsvant på Bjørnfjell i slutten av juni. Lørdag 14. september fant de ham igjen. Foto: Trond Karlstrøm 

Eksklusiv

I slutten av juni var Monica Hansen (45), Espen Andersen (45) og Joachim Hansen (10) på vei til Piteå for en fotballturnering. De hadde pakket campingvogna og bestemte seg for å ta med den rundt ett år gamle katten Gråtass, som de hadde adoptert fra Dyrebeskyttelsen Tromsø.