Advokaten (49) sier at hvis han var involvert i narkosaken så ville han ha ringt på døra til eks-advokat, ikke sendt e-post

Et møte der det skal ha blitt diskutert narkotikahandel har blitt sentralt i rettssaken om rekordbeslaget. Advokaten (49) innrømmer at han satte tyskeren i kontakt med sin advokatkollega (47), men nekter for at han var i møtet.

I VITNEBOKSEN: Den tiltalte 49 år gamle tromsøadvokaten inntok torsdag formiddag vitneboksen i rettssal 8. Bak sitter Odd Rune Torstrup (fra venstre), Hans Marius Danielsen Thorsnæs, den tiltalte tyskeren, Reidar Steinsvik, og den tiltalte serberen. 49-åringens advokat sitter helt bakerst til venstre, mens den tiltalte 47-åringen og Benedicte Sunde Jamth sitter helt bakerst til høyre.  Foto: Illustrasjon: Elin Fagertun

Eksklusiv

Den narkotiltalte advokaten (49) sitter med knekk i ryggen, snakker sakte og med lavmælt stemme fra vitneboksen i rettssal 8 i Nord-Troms tingrett. Han er tiltalt for å ha tilrettelagt for innførsel, mottak og videresalg av til sammen 87 kilo amfetamin.