Eier av leiligheten på Vengsøy sier siktede og avdøde hadde tatt seg til rette: – De hadde festet der flere netter

Daglig leder har vært bortreist i to uker, men sier at siktede og avdøde tok seg til rette og tok seg inn i leiligheten uten å ha lov til det.

EIER: Daglig leder av fiskebruket på Vengsøy, Hallvard S. Johansen, eier huset hvor avdøde ble funnet. Den aktuelle leiligheten ligger på hjørnet av bygget, men det var en annen person som leide denne av Johansen.   Foto: silje Løvstad Thjømøe/iTromsø

Eksklusiv

– De bodde egentlig ikke hos meg, det var en annen person som leide den leiligheten han ble funnet død i. De hadde bare tatt seg til rette. Han som nå er siktet har ingen tilhørighet her i det hele tatt. Han som er død bodde i en båt her, og de skulle egentlig aldri ha vært inne i den leiligheten, sier daglig leder på fiskebruket på Vengsøy, Hallvard S. Johansen (63).