Har målsetning om nullvekst i utslipp og biltrafikk:

Disse tøffe klimatiltakene vurderes av de rødgrønne

Det nye rødgrønne flertallet i kommunen varsler tøffe miljøtiltak for å nå kommunens og Norges klimamål.

FIRKLØVER: Fredag ble den endelige politiske avtalen mellom Miljøpartiet de Grønne, Arbeiderpartiet, Senterpartiet og SV lagt fram etter at det onsdag ble klart at de fire partiene ble enige om samarbeid. Fra venstre: Barbara Vögele, Gunnar Wilhelmsen, Marlene Bråthen og Pål Julius Skogholt. Foto: Christer Pedersen 

Eksklusiv

– Vi må bruke sterke virkemidler om vi skal nå målene om nullvekst i utslipp og biltrafikk. Spesielt om byen fortsetter å vokse vil vi være nødt til å gå tøft til verks, sier Miljøpartiet de Grønnes Barbara Vögele, påtroppende leder for miljø-, klima- og samferdselsutvalget.