Frank (51) ga siktet mann haik, uten å vite om den døde fiskeren: – Han virket helt normal

Da de ansatte på ferga mellom Vengsøya og Kvaløya kom på jobb torsdag morgen i forrige uke, lå den siktede mannen og sov om bord. Ingen visste da om det mistenkelige dødsfallet bare noen hundre meter unna.

SOV PÅ FERGA: Det var i denne ferga at de ansatte fant den siktede mannen sovende om bord i nærheten av kafeteriaen. Her er båten inne til kai i Bellvika på Kvaløya sent torsdag kveld. FOTO: SILJE LØVSTAD THJØMØE 

Eksklusiv

Torsdag i forrige uke ble en utenlandsk fisker i 50-årene funnet død i en leilighet på fiskebruket på Vengsøya. Mannen leide ikke leiligheten han ble funnet i, og daglig leder av fiskebruket, Hallvard S. Johansen, fortalte iTromsø at fiskeren og en annen mann hadde tatt seg til rette mens han selv var bortreist.