Mor tok tenåringen med amfetamin og kokain: Sånne som disse sørger for at sønnen min får stoff i nesa

Blant tilhørerne i rettssal 8 sitter en mor og følger med på den såkalte rekordbeslagssaken. Hun har selv en sønn som har slitt med store narkotikaproblemer, og går hardt ut mot de to tromsøadvokatene som er tiltalt for befatning med store mengder amfetamin.

FØLGER SAKEN: Kvinnen følger saken som publikum fra rettssal 8 i Nord-Troms tingrett. Til høyre foran henne sitter de to tiltalte tromsøadvokatene. Av hensyn til sønnen vil hun være anonym.  Foto: Silje Løvstad Thjømøe

Eksklusiv

En av de tiltalte, en 47-år gammel tidligere advokat, har erkjent delvis skyld. Tirsdag forklarer han seg om hvordan han kom i kontakt med den antatte tyske hovedmannen i saken, og hvordan han ble involvert i saken.