Formannskapet

Gunhild Johansen (SV) reagerer på at det lyses ut kommunale stilllinger mens det er full ansettelsestopp i kommunen

Administrasjonssjef Britt Elin Steinveg sier at det kun er innført full ansettelsestopp i de avdelingene som ikke klarer å holde seg innenfor budsjettrammene sine. Helse og omsorg har ansettelsesstopp med mindre det er «fare for liv og helse».

FÅR SPØRSMÅL: Gunhild Johansen (SV) sier at hun får spørsmål fra folk om hvorfor kommunen lyser ut stillinger i administrasjonen når det er iverksatt full ansettelsesstopp i blant annet Avdeling for helse og omsorg.  Foto: Frank Lande

Eksklusiv

– Jeg får spørsmål fra folk som lurer på hva slags ansettelsesstopp vi egentlig har i kommunen. De har nemlig sett at selv om administrasjonen har innført full ansettelsesstopp ut året, så er det lyst ut en rådgiverstilling i Avdeling for oppvekst og utdanning med søknadsfrist onsdag denne uka. Vi må tenke på signalet det sender ut til folk om at ansettelsesstoppen gjelder i sykehjem og skoler, men ikke på rådhuset, sa Gunhild Johansen (SV) i tirsdagens formannskap.