Søstrene Ingebrigtsen: – Folk trenger ikke bekymre seg for årets julemat

Etter at Ingebrigtsen Kjøtts nedleggelse ble kjent har bekymrede henvendelser strømmet på hos Søstrene Ingebrigtsen i Kirkegata med det gjentatte spørsmålet om det også betyr slutten på deres virksomhet.

IKKE KONKURS: Telefonen har ringt i ett i butikken hos Søstrene Ingebrigtsen i Kirkegata lørdag morgen, etter gårsdagens melding om at Ingebrigtsen Kjøtt i Tønsvika legger ned virksomheten, forteller Isak Berntzen.  Foto: Thale Tøllefsen

Eksklusiv

Lørdag morgen har det vært stor aktivitet på telefonen hos kjøtt- og delikatessebutikken Søstrene Ingebrigtsen i Kirkegata, bekymringsmeldinger deles på Facebook – og folk kommer inn i butikken for å få avklart om de fortsatt får kjøpt lokalproduserte kjøttvarer eller ei.