Intervjuet:

Eksordfører Jarle Aarbakke ber Ap og sin venn Jonas Gahr Støre komme på «rett side av historien» i klimasaken

En åpenhjertig Jarle Aarbakke forteller om tiden som politiker, og har en klar appell til Støre i klimaspørsmålet

KLAR FOR RESTEN AV LIVET: – Om 14 dager bikker jeg 77. Da tenker jeg at jeg kan bi pensjonist med god samvittighet. Men så har jeg jo fått med meg at Joe Biden stiller som president i USA, og vi er jo like gammel, sier Jarle Aarbakke. Han bruker den nyvunne pensjonisttilværelsen på å dyrke favoritthobbyen sin: å gå på ski. 

Eksklusiv

I høst gikk Aarbakke av som varaordfører i Tromsø, og forsvant like plutselig fra Tromsø-politikken som han kom. Nå har han fått tid til å reflektere over de fire årene hans i sentrum av politikken. Og det er nok å ta tak i – på godt og på vondt.