Festivalen doblet billettinntektene etter publikumssvikten i fjor

Festivalsjef Ingvild Solstad-Nøis i Ordkalotten tror det har lønnet seg å flytte festivalen fra Kulturhuset til Storgata Camping.

FESTIVALSJEF: Ordkalotten har eksistert i Tromsø i 20 år og har lagt festivalen til ulike lokaler, blant annet biblioteket, Driv og Kulturhuset i fjor. I år ble festivalen arrangert på Storgata Camping, noe Ingvild Solstad-Nøis syntes fungerte så bra at hun ønsker gjentakelse neste år.   Foto: Helge Skog

Eksklusiv

– Vi hadde veldig god stemning alle tre dagene og jeg tror det er fordi stedet er en campingplass. I stedet for at folk ble låst fast til en stol da de kom inn i lokalet, beveget de seg mer rundt i rommet og det kledde festivalen veldig godt. I tillegg var det flere yngre folk i år enn i fjor, og jeg tror nok terskelen er lavere for å vanke på Storgata Camping enn på Kulturhuset, sier litteraturfestivalens leder, Ingvild Solstad-Nøis.