Formannskapet

Gunnar Wilhelmsen (Ap) hevet møtet for å få med seg SV på å stemme for Høyres forslag om fiskerihavnutvalg

Erlend Svardal Bøe (H) tok til orde for et kommunalt fiskerihavnutvalg. Da Bøe møtte på kvist hos SV, hevet ordføreren møtet. Kort tid etter ble forslaget vedtatt.

ENGASJERT ORDFØRER: Gunnar Wilhelmsen (Ap) lente seg inn over bordet og snakket direkte til Pål Julius Skogholt (SV) som bare få minutter tidligere var skeptisk til forslaget fra Høyre.  Foto: Frank Lande

Eksklusiv

Utviklingslagene i Tromsø kommune samles under paraplyen Hovedstyret. Etter årsmøtet i 2018 nedsatte dette styret et fiskeriutvalg som blant annet skulle utarbeide en behovsplan for investeringer i berørte havner. Rapporten ble levert i mai og i tirsdagens møte i formannskapet tok Erlend Svardal Bøe (H) til orde for at kommunen selv skal nedsette et fiskerihavnutvalg som skal jobbe videre med det arbeidet som hovedstyret har nedlagt.