Reagerer på at Tromsø parkering skal ha 93.000 kroner i året for å kontrollere denne veien

Styreleder i Myrland Borettslag synes Tromsø parkering tar seg for godt betalt, men selskapet mener prisen må være såpass høy for å dekke kostnadene.

OPPGITT: Dag Wiggen er styreleder i Myrland Borettslag og mener tilbudet til Tromsø Parkering er dårligere enn Apcoas. Derfor forstår han ikke hvorfor de skal ha så mye mer betalt for å kontrollere denne private veien foran inngangene. Bilen på bildet står feilparkert, men Wiggen har ingen å ringe for å få bilen bøtelagt. Foto: Ronald Johansen. 

Eksklusiv

– Vi hadde en god avtale med Tromsø parkering i ti år hvor vi ikke betalte noe, men de beholdt inntektene fra bøtene de skrev. I 2017 kom en ny parkeringsforskrift og plutselig skulle de ha 93.000 kroner i året for å sette opp et skilt og kjøre forbi en gang i uka, sier Dag Wiggen, styreleder i Myrland Borettslag på Lunheim.