Odd Harald trodde at støyproblemet ville løse seg raskt for gigantprosjektet på Håpet – nå har han ventet i fem måneder på svar

Flystøy satte Einerhagen-utbyggingen på vent. I sommer kom løsningsforslaget fra Arnestedet Eiendom, men det kommunale selskapet har enda til gode å høre tilbake fra Fylkesmannen.

VENTER PÅ SVAR: Prosjektleder for Einerhagen, Odd Harald Eriksen i Arnestedet Eiendom AS, trodde de raskt ville komme til enighet med Fylkesmannen. Nå håper han på byggestart neste år.   Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø

Eksklusiv

– Vi hadde jo håpet at vi skulle kunne starte opp til høsten i år, men nå ser det fryktelig dårlig ut. Vi kan vel med høy sikkerhet konkludere med at vi nok ikke kommer i gang før neste år, sier prosjektleder Odd Harald Eriksen i Arnestedet Eiendom AS, kommunens eiendomsselskap.