Kontrollutvalget har bestilt omfattende revisjon av Dreis: – Viktig at vi kommer til bunns i saken

Utvalgsleder Hans Petter Kvaal (H) går bredt ut i jakten på svar og ser heller ikke bort fra at det vil dukke opp nye forhold underveis.

BESTILTE REVISJONSRAPPORT: Hans Petter Kvaal (H) er leder av Kontrollutvalget som torsdag bestilte en omfattende forvaltningsrevisjon av Dreis i forsøk på å komme til bunns i hva som har skjedd.  Foto: Frank Lande

Eksklusiv

Siden januar har kommunen jobbet med å avdekke hva som har skjedd på den kommunale attføringsbedriften Dreis, hvor det er avslørt at det er brutt kommunale regler for innkjøp, arbeidsforhold og andre økonomiske og personellmessige forhold. I begynnelsen av juli ble lederen av enheten og en av hans ansatte politianmeldt for underslag av kommunale midler for et ukjent pengebeløp.