Justiskomiteen vil ha helikopterbase på Bardufoss

Flertallet i justiskomiteen på Stortinget sier i sin innstilling at redningshelikopterbasen for Troms bør ligge på Bardufoss.

ANGRIPES: Kampen om å få de nye redningshelikoptrene AW101 til Bardufoss, angripes fra alle kanter. Tirsdag sa justiskomiteen på Stortinget egentlig ingenting da de behandlet saken. Samme dag kom også fiskere ut med en støtterklæring for Tromsø. Men Målselv-ordfører Bengt Magne Luneng nekter å gi opp kampen. 16. desember avgjøres det hele i Stortinget.   Foto: CARINA JOHANSEN, NTB SCANPIX

Eksklusiv

Folkebladet: Denne uttalelsen ble resultatet av møtet i justiskomiteen på tirsdag. Det betyr at flertallet (AP, Sp og SV) i komiteen går inn for Bardufoss og ikke Tromsø som lokaliseringssted for redningshelikoptrene i Troms.