Frustrert over brevet fra Jon Georg Dale (Frp): – Vi blir vingeklippet

Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) har sendt et brev til kommunen med nye føringer for byvekstavtalen. Det skaper forvirring og frustrasjon hos politikerne.

FRUSTRERT: Barbara Vögele (MDG) mener at regjeringen hindrer videre byutvikling i Tromsø.  Foto: Frank Lande

Eksklusiv

– Vi har lagt ned et kjempestort arbeid med bypakken og vi har fått høre at en byvekstavtale kommer om kort tid og at vi er neste i køen og så får vi dette brevet. Det virker på meg som om regjeringen ikke ønsker at byen skal lykkes med å redusere biltrafikken og skape gode løsninger i Tromsø. Vi er blitt lovet gull og grønne skoger, men nå blir vi vingeklippet og hele jobben må gjøres om igjen fordi spillereglene er blitt endret, sier Barbara Vögele (MDG).