Elida (30) trekker seg fra protestgruppe: – Jeg er skikkelig sliten, mentalt og fysisk

For tre dager siden skapte Elida Marie Andersen (30) protestgruppa «Nei til nedleggelse av Kvaløysletta sykehjem». Nå trekker hun seg fra sin rolle som administrator.

MENTALT OG FYSISK SLITEN: Elida Marie Andersen (30) opprettet Facebook-gruppa «Nei til nedleggelse av Kvaløysletta sykehjem». Hun har nærmest brukt all sin tid på gruppa og føler seg sliten, både mentalt og fysisk. Nå har hun bestemt seg for å trekke seg som administrator.  Foto: Tor Andre Markussen

Eksklusiv

– Jeg vil gi stafettpinnen videre. Nå er jeg skikkelig sliten, både mentalt og fysisk. Jeg har barn, og det går rett og slett altfor mye tid på Facebook. Det går for fort, og jeg har ikke kapasitet til å fortsette. Å trekke seg er det riktige for meg og min familie, forteller Elida Marie Andersen til iTromsø.