Avdelingsledere har ikke tillit til verken direktører eller politikere: – Vet ikke hva de snakker om

Avdelingsledere i hjemmetjenesten mener at administrasjonen sitter på rådhuset og kutter i tjenester uten at de ser konsekvensene «på gulvet».

STÅR SAMMEN: Flere av avdelingslederne stiller seg bak avdelingsleder i hjemmetjenesten, Cathrine Kirkviks kritikk av ledelsen i helse og omsorg. Bak fra venstre: Heidi Svendsen, Elisabeth Sausjord, Tone Lise Lundamo, Sandra Østgård, Britt Olsen, Mari-Ann Benonisen og Kathrine Ottesen.  Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

Avdeling for helse og omsorg skal levere tjenester i 2020 med et budsjett som er 140 millioner kroner slankere enn i fjor. Blant annet skal det tas ned 22 sykehjemsplasser og ute i avdelingene skal det leveres bedre tjenester med mindre ressurser.