Elevrådene vil streike mot skolekutt: Samler elever for fakkeltog

Elevene fra fastlandsskolene skal samles i fakkeltog og holde appell på Stortorget neste onsdag, i håp om å bli hørt og sett av politikerne.

BARNAS STEMME: Elevrådene ved Tromsdalen og Reinen skole, ønsker å bli sett og lyttet til av politikerne i kommunen. Foran: Noor Theresedatter Kanestrøm (10), andre rekke: elevrådsledere Karoline Fagervik (12) (t.v.) og Hedda Hansine Baardsen (12), tredje rekke: Petter Stai Hole (12) (t.v.) og Lucas Lyshaug (11), bakerst: Sverre Kristoffer Widding (12) (t.v.) og Erle Slåtto (12). 

Eksklusiv

Motstanden mot de varslede skolekuttene i Tromsø-skolen skal markeres av elevrådene ved Reinen og Tromsdalen skoler onsdag i neste uke. Fra klokken 10 gjennomfører de elevstreik, og elevene fra mellomtrinnet samles til fakkeltog på Stortorget klokken 11.