Nær venninne om den avdøde 17-åringen:

– Hun var selve lyset i hverdagen

Det er mange ungdommer som sørger etter at den 17 år gamle jenta ble funnet død tidligere i uken. Ei nær venninne forteller om en livsglad tenåring med fremtidsplaner, som nå etterlater seg et gedigent tomrom.

gamle venner: Avdøde og venninna har kjent hverandre siden før de begynte på ungdomsskole og har hatt nær kontakt selv når de har vært på forskjellige steder. Foto: Privat 

Eksklusiv

iTromsø har vært i kontakt med flere som kjente 17-åringen, og har kommet i kontakt med en som omtaler avdøde som sin nærmeste venn. Venninnen sier de to har kjent hverandre siden før de begynte på samme ungdomsskole her i Tromsø, og at de hadde kontakt hver dag. De to var sammen sist i helga, hvor de gikk tur med hunden. Siste gang de pratet var mandag. Tirsdag tok venninna kontakt, men fikk aldri svar. Dagen etter kom sjokkbeskjeden om at bestevenninna hadde gått bort kvelden før.