17-åring funnet død i leilighet:

20-åringen siktes for voldtekt av offer som skal ha vært ruset eller sovende: – Han er avhørt og erkjenner ikke straffskyld

Torsdag utvidet politiet siktelsen mot den yngste av de to mennene som allerede er siktet for å ha etterlatt den avdøde 17-årige jenta i en hjelpeløs tilstand.

UTVIDER SIKTELSEN: Seksjonspåtaleleder i Troms politidistrikt, Elin Norgård Strand (til venstre), sier at voldtekten skal ha funnet sted på et tidligere tidspunkt enn det mistenkelige dødsfallet til den 17-årige jenta.   Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Eksklusiv

I forrige uke ble en 17 år gammel jente funnet død i en leilighet i Tromsø sentrum. En 20-åring og en 24-åring er siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand. I tillegg er begge siktet for narkotikaovertredelser.