SpareBank1 Nord-Norge har inngått nytt samarbeid

SpareBank 1 Nord-Norge og Helgeland Sparebank har inngått et samarbeid for å sikre lønnsomme banker og legge til rette for langsiktig utvikling i Nord-Norge.

TØFF KONKURRANSE: Konsernsjef i SNN, Liv B. Ulriksen, forteller at samarbeidet som er inngått er det riktige for kundene, landsdelen og Helgeland som område. – Vi ser at det er mange ting vi kan samarbeide om. Det er tøff konkurranse i markedet, og dette mener vi vil gjøre at vi står bedre rustet til å konkurrere enn vi har gjort tidligere, forteller Ulriksen.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Eksklusiv

Helgeland Sparebank kjøper bankvirksomheten til SpareBank 1 Nord-Norge i Brønnøysund, Mo i Rana, Sandnessjøen og Mosjøen og slår dem sammen med egen virksomhet de samme stedene. HSB skal også kjøpe 15 prosent av aksjene i SNNs heleide datterselskap EiendomsMegler 1 Nord-Norge AS og har intensjon om kjøp av aksjer i SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge AS og SpareBank 1 Finans Nord-Norge AS.